Over ons
 

Jan H. van der Krans

- vakbekwaamheid Autobedrijf
- IVA Driebergen
- APK keurmeester
 
Peter Smit

- 1e monteur personenauto's
- 1e monteur bedrijfsauto's
- aircospecialist
- A.P.K. keurmeester
Jan-Luuk van der Krans

- technisch specialist
- A.P.K. keurmeester

 

Al sinds 1989 is ons bedrijf een begrip in Heerjansdam en staan bekend om onze goede service en vakmanschap.
Of het gaat om onderhoud, de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onze vaste clienten geven ons al vele jaren het vertrouwen. Kortom, Uw persoonlijke partner in mobiliteit.

Gebruikte auto's

Elke auto wordt grondig door ons nagezien, afgeleverd incl. onderhoudsbeurt en indien nodig een nieuwe APK keuring. Hiervoor berekenen wij geen extra kosten, prijs is prijs zonder addertjes onder het gras.

Zoekopdracht

Kunt U bij ons niet vinden wat U zoekt? Geef ons Uw wensen door en wij helpen U zoeken naar een geschikte auto. ls een geschikte auto niet te vinden in Nederland dan benaderen wij onze relaties binnen geheel Europa en verzorgen het gehele traject van import van A tot Z.

Nieuwe auto's

Waarom een nieuwe auto kopen bij Van der Krans? Omdat wij merkonafhankelijk zijn en nagenoeg gelijke marges hebben op de diverse merken kunnen wij U optimaal adviseren welke auto het beste bij U past.
Voor het onderhoud aan Uw nieuwe auto hoeft U niet naar een (dure) dealer omdat wij het onderhoud uit voeren volgens fabrieksvoorschrift blijft de garantie behouden.